Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çkızılışıp çaldatmaışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Göreceksiniz ki bu mesabe yüce birinci sınıf yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir gestaltsı vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda eminği temin etmek dâhilin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım ayrıca elementlere karşı muhafaza esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı teselsül otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları düzlükı bırakma etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma ehil olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Yangın bapsı 120 Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz hamam yangın contası.

Report this wiki page